Båstad
Lämna feedback

Restaurang Victoria

À la carte

 • Restaurang Victoria hos Kyparn.se
 • Restaurang Victoria hos Kyparn.se
 • Restaurang Victoria hos Kyparn.se
 • Restaurang Victoria hos Kyparn.se
 • Öppettider
  Sön:
  11:30 - 21:00
  Mån-Tors:
  11:30 - 22:00
  Fre-Lör:
  11:30 - 22:30
 • Kontakt

  0457-450300

  Värendsvägen 42

  37011 Backaryd

  Kontakta
 • Hitta hit
 • Tjänster

  Parkering

  Uteservering

Välkommen till Restaurang Victoria!

På restaurang Victoria arbetar vi tillsammans målmedvetet med att vår målsättning Kvalité, Service och Trivsel för våra gäster ska uppnås. Vi har en önskan att du ska få en trevlig upplevelse på vår...

Välkommen till Restaurang Victoria!

På restaurang Victoria arbetar vi tillsammans målmedvetet med att vår målsättning Kvalité, Service och Trivsel för våra gäster ska uppnås. Vi har en önskan att du ska få en trevlig upplevelse på vår restaurang och att få dig att vilja komma tillbaka till oss.

Här på Victoria kan du komma in och sätta dig ner och äta en bit mat, ta ett glas vin, öl eller whisky eller bara njuta av en kopp kaffe med en dessert eller en kula glass.

För en kvarterskrog på landet så är maten det allra viktigaste. För att vår mat ska vara av den bästa kvalitén och att du som gäst ska vara nöjdaså ska vi på Restaurang Victoria servera stora rejäla portioner och använda oss av de bästa råvarorna. Vi är en restaurang som hela tiden strävar efter att kvalité på maten ska sättas främst. Vi är inget ”snabbköp” och vi strävar inte att vara det heller. Vi ser hellre att det tar några minuter extra så att maten vi serverar är väl tillagad och upplagt så att måltiden blir en positiv upplevelse.

Vår mat vi erbjuder på veckorna vid dagens lunch är traditionell svensk husmanskost. På vår meny finner du spännande kombinationer. Hos oss finner du allt ifrån fisk-, kött- och pastarätter till pizza, sallad och kebab.

Det är inte bara maten som är viktig. Minst lika viktigt är bemötandet. Vår målsättning är att ge dig som gäst den bästa service och vi vill att du alltid ska känna dig välkommen.

När du besöker oss gör vi allt för att leva upp till din önskan om en trevlig upplevelse. Vi gör vårt yttersta för att ditt besök ska bli så fulländat som möjligt och att du ska få det trevlig och trivas här hos oss. Du är alltid lika välkommen varje gång! Välkommen till Restaurang Victoria!